2023-10-17 43 views
一間很想試的火煱店, 湯底很出色, 店員叫我們開始放食材下去時, 一定要試一試飲湯, 真係很美味, 難怪這家餐廳一直很高評價,聚會一流🥰野菌雜菜盤菜盤有番茄仔、雞髀菇、生菜同粟米。菜盤蔬菜同各種香菇都好新鮮,綠油油既菜,厚切既菇充滿口感,多汁🍄好健康,營養均勻曬🥰嘩!二人牛肉拼盤果然名不噓傳!封門柳同牛柳粒味道夠鮮夠香濃,牛頸脊厚切的質感咬起來特別滋味。花雕醉牛肉,牛胸爽軟腍既肉質真係令人回味 好高質素😋整體上,牛肉鮮味又高質,是回本之選。好在嗌咗松板豬,真係要搶住食🫢每一塊厚度都切得好均勻👍🏼質量不錯,味道鮮美嫰滑夠新鮮。招牌三寶丸我最BUY墨魚丸、蝦丸同牛丸 ,丸彈牙好味唔係麵粉一pat野個隻口感👍🏼HARDSELL下先! 蝦丸十分鮮甜🤤🤤PS. 餐廳鋪面寬敞,裝修簡約!座位寬敞,店員十分親切殷勤有禮!

野菌雜菜盤