2024-03-18 46 views
朋友上網睇呢間越南菜好正宗,我地坐outdoor位置幾有feel!炸物同小食都好食,甜品芒果超甜,飲哈出色,不過價錢略高,但想食正宗越南菜既值得一試!餐廳天花板放滿燈籠,好有心思又坐得舒服!晚市套餐 $248🐷豬肉春卷好脆,入面好足料,除左豬肉仲有菜🦐越南大蝦米紙卷大蝦好新鮮,配米紙卷同檬粉,配醬汁好食🐥黃薑雞胸茴香葉撈檬撈檬比較濕,黃薑味道澴,雞既份量多,但其他食物比較吸引🥥自家製椰子雪糕勁香椰子味呢個要食!🍹凍越南百分百甘蔗汁配鹹柑桔 +$18估唔到蔗汁同鹹柑桔係咁夾,甜甜咸咸咁好好飲,呢個一定要試!小食自選拼盆 $120🦐甘蔗蝦串 +$52味詭偏淡可以試下其他!🐥柑桔汁雞翼入面好juicy!炸得好好,醬汁好味!正🧆粉包炸兩好似平時既炸兩但入面包春卷,加左醬汁好食🥭鮮芒果芭菲 $98上層有椰子奶蓋,蝴蝶酥同超甜芒果,入面有寒天,丸子同蜜蛋糕,底層仲有好香甜既芒果,好滿足!

晚市套餐 $248

🐷豬肉春卷
好脆,入面好足料,除左豬肉仲有菜

🦐越南大蝦米紙卷
大蝦好新鮮,配米紙卷同檬粉,配醬汁好食

🐥黃薑雞胸茴香葉撈檬
撈檬比較濕,黃薑味道澴,雞既份量多,但其他食物比較吸引

🥥自家製椰子雪糕
勁香椰子味呢個要食!

🍹凍越南百分百甘蔗汁配鹹柑桔 +$18
估唔到蔗汁同鹹柑桔係咁夾,甜甜咸咸咁好好飲,呢個一定要試!

小食自選拼盆 $120
🦐甘蔗蝦串 +$52
味詭偏淡可以試下其他!

🐥柑桔汁雞翼
入面好juicy!炸得好好,醬汁好味!正

🧆粉包炸兩
好似平時既炸兩但入面包春卷,加左醬汁好食

🥭鮮芒果芭菲 $98