2024-10-24 121 views
今日同朋友去諾士佛台嗰邊飲酒,飲完之後下場去咗呢間韓國居酒屋嗰度食啲嘢餐廳位於諾士佛台已經非常之耐,而且營業時間去到凌晨,所以無論係正常嘅晚飯時間或者係飲完酒之後再食嘢都非常適合🪷🪷餐廳主打唔同類型嘅韓國食物,有啲仲係好多韓國餐廳都冇做嘅韓國傳統菜式💪一入到去就上咗非常多嘅泡菜同埋小菜,瞬間感覺好似去咗韓國咁🙏🏻韓式牛腸鍋牛腸煮得剛好,保持咗鮮嫩的口感,湯底濃郁,帶有韓式的香料味,唔單止暖胃,仲好開胃。鍋內嘅蔬菜吸收咗湯汁,增添咗清新感🥒🥒韓式牛爽肉醃製得非常入味,帶有微微的甜味和香料的香氣。醬料亦都非常特別有鹹有甜,而且有少少辣味。🔥原個菠蘿特飲菠蘿的甜味與酸味平衡得恰到好處,飲落去非常解渴。無論係配餐或係消暑,呢杯飲品都係一個好選擇,如果冇飲酒嘅朋友呢個亦都有冇酒版本🍬

韓式牛腸鍋

韓式牛爽肉