2023-09-04 20 views
餐廳由韓國人打理,入到去已經聽到佢哋講緊韓文🙈雖然有時問佢哋嘢未必聽得明,但勝在服務態度唔錯~一開頭侍應已經serve咗6-7款前菜,例如芽菜泡菜魚糕等等,感覺上大部份前菜都唔算太辣,連埋燒肉同埋生菜一齊食可以中和油膩感🤤🥩牛肉拼盤呢一款牛肉拼盤裏面包括咗牛肉眼扒,肩胛肉牛肋骨肉等等🥰超級豐富牛肉眼扒嘅質素唔錯,可惜上枱嘅時候仲未解凍,即刻燒唔係太方便🤧不過肉質唔會過韌另外幾款同樣都有未完全解凍嘅問題,不過係肉質同埋味道方面都唔錯嘅另外套餐亦都可以選擇泡菜湯或者大醬湯,大醬湯味道都有少少辣,不過裏面有唔少洋蔥、翠玉瓜同埋其他配料,飽足感💯整體我覺得兩個女仔嘅話一個牛肉拼盤份量都已經好足夠😆本身諗住食埋水冷麵但係都驚食唔晒😂下次有機會可以試吓其他主食~

🥩牛肉拼盤