2023-08-14 78 views
早兩日去咗La Mensa Grill & Bar食飯同朋友傾吓計,個環境真係好靚好chill~我哋叫咗三樣野,首先係Chicken Tikka。啲雞肉出色。香得嚟口感滑嫩,完全冇出面燒到好鞋口嘅情況,而且份量竟然都唔少,串串都好多舊好大舊~之後係西班牙海鮮飯paella,首先入面好足料,入面有蜆、青口、魷魚、大蝦等等唔同種類嘅海鮮,每一口都食到海鮮嘅鮮味。啲飯都煮得恰到好處,有啲咬口,好滿足,好香,份量唔會好似出面號西餐咁好少,剛剛好。而成個賣相都好靚,有隻燒過嘅大蝦放喺面頭,令人食指大動。最後就係Beef Fajitas,呢個真係超級正!牛肉份量十足,比咗成舊牛扒咁大,飽肚又滿足。特別嘅係佢有好多唔同嘅醬汁可以揀選,每一款都有獨特嘅風味,隨個人口味去配,真係好好食。牛肉香,配埋煙餅皮食落唔漏,令人一口接一口。

2023-08-12