2018-01-06
2039 views
朋友介紹下去咗試”重慶二姐” ,其實都已幫襯咗好一段時間,尤其呢啲咁凍嘅天氣,總係無時無刻都好想去食辣嘢,每次諗食辣嘢,都真係只有”重慶二姐”係我嘅First Choice👍🏻其實每次去都盡量避免weekend,因為唔使等好耐位嘛🙈但有時候三五知己一齊去,少不免要逢weekend先去到,所以次次都打定電話落去book咗先,雖然店鋪不大,但好食嘅店總係要等待下,因為除咗電話Booking,有時walk in 入都要等架🙈不過其實都唔需要等好耐,較啱時間,一輪輪的話,翻枱其實都好快聞住一股濃烈麻辣嘅香氣,總係刺激咗我哋嘅食慾,所以好多時根本一邊等,一邊已填緊張order紙🤣特別鍾意食麻辣嘅你地,真係強烈推薦你地呢間,唔會後悔,而且好肯定嘅係,唔會有味精,之後唔會話好口渴🙈 係只有你地覺得辣得滯,而需要不斷飲嘢!!
特別鍾意食麻辣嘅你地,真係強烈推薦你地呢間,