2017-06-26 475 views
之前睇到短片介紹,知道有蟹食,特登黎試。聽朋友食後評麻麻,點個平d嘅餐試,費事界凳😂。食物系合格嘅,但多方面都有d不足,可能新開張關系吧。例如個頭盤海膽湯凍嘅味道偏咸左少少,之後就好快黎個熱湯,但店員無詳細介紹點飮,其實又冷又熱,會牙齒敏感架,個熱湯如後d次序上會好d, 理論上都系由淡至濃,凍至熱咁食會舒服d。其實服務真系特别需要改進,上餐好似打風咁,上一道菜未食完,就放第二度,但其實再上一道嘅食具都未收,你估大排檔咩……夜晚基本上人唔多,但要叫人添茶先有得添耶,雪糕無人問我地要咩味,就落單,但等好耐都未見,原來話鹽味無貨,救命……求其啦,仲搵人再問我食咩味,跟住又等,出黎個綠茶雪糕好似我自己系屋企食家庭裝咁嘅様(亂畢一舊,但散嘅,好似水尾)。可能樓面生手掛,但其實個場嘅環境服務食材真系頂盡收呢個價,同様價錢其實仲有好多選擇,今次試過就算啦。呢個蟹脚無咩味肉勁黐殻,有d論盡非常普通呢個烏冬反而唔錯喂!我有相為証,水尾就唔好俾我啦呢個紅豆雪糕就合格喇

呢個蟹脚無咩味
肉勁黐殻,有d論盡
非常普通
呢個烏冬反而唔錯
喂!我有相為証,水尾就唔好俾我啦
呢個紅豆雪糕就合格喇
2017-06-25
$1000 (Dinner)