2018-09-18 360 views
火鍋🍲唔係煮滾左先上枱,等佢熟都要d時間😂不過咁樣對住個爐真係有d熱,如果係冬天一定會俾個like。湯底好簡單,就係韓式辣醬加海鮮,唔會話太辣,海鮮同豆腐正正常常,冇乜太大驚喜。反而最愛食鍋內既粉絲,煙煙韌韌,掛湯一流👍🏻-店內有炸雞同烤雞,有骨同冇骨選擇,想食得健康又唔想落手既朋友仔,可以揀冇骨烤雞。不過個人覺得落手食有風味d,店內亦有手套🧤提供,唔怕整污糟😌 炸雞粉漿唔厚,雞肉嫩滑,仲有肉汁流出,係唔錯既。甜辣炸雞面頭仲有nuts,增加左口感,幾惹味🤤-魷魚🦑比想像中細,而且炸得過左火,有d韌。而且底下既麵浸到淋哂,失望😞-平時食開既炒年糕都係甜辣口味,依個忌廉口味又唔錯喎!creamy得黎又同煙煙韌韌既年煙好夾,入面仲有雞肉絲調味,味道更豐富😋-泡菜份量亦d都唔少,食落亦都唔油膩,配埋酸酸味味既醬汁,作為前菜幾開胃!-好味指數:6.5/10性價比:6/10推薦度:6.5/10
海鮮嫩豆腐火鍋

韓式炸雞 (原味+甜辣醬)

原隻炸魷彈彈麵

忌廉芝士炒年糕