2019-02-17
初四諗住上街市食個開年晏午餐(1點幾2點),結果勁多間都無開,好彩仲有鴻發!本身打算食常餐,點知老細話假期期間唔做⋯🤦🏼♀️好啦,牛什河+油菜有啦掛⋯sorry,牛什都唔做,連油菜都無得揀,只得生菜⋯最後叫咗牛腩河連凍奶茶$49。最嬲係本身話等15分鐘左右,都合理。結果等咗半個鐘,連隔離枱遲過我叫嘅都食完走人,我碗河粉都仲未到!咁梗係問一問姐姐啦,(生面口)姐姐「未得等夠30分鐘唔好催喎!」忍唔住反佢枱⋯「早過隔離枱阿叔叫架,佢都食完啦,我仲未有得食,洗唔洗等一個鐘啊?」。個姐姐先死死氣去問廚房,先發現佢出錯單,將我碗河粉畀咗隔離枱⋯🙄🙄🙄不過鴻發牛腩係無得頂嘅,價錢又合理。所以發洩完佢啲服務態度差後,都係會繼續幫襯。新春期間人多出錯明嘅,但無啦啦等多半粒鐘感覺唔良好
新春期間人多出錯明嘅,但無啦啦等多半粒鐘感覺唔良好
牛腩河