2022-12-01
放工去開旺角果頭,身為foodie嘅我梗係上網睇吓有咩好嘢食,見到呢間串燒店,啱晒我今日想食啲濃味少少既野所以就即刻起行😎 呢度位置都幾方便,餐廳唔算特別大我去到嘅時候已經差唔多full哂lu~ 所有野都係新鮮整所以都要等一陣不過嚟到嘅時候全部都熱辣辣噴曬煙賣相好吸引🤤一開始上場嘅係香噴噴嘅大茄子🍆份量非常足夠再加埋上邊嗰啲肉粒,食落去濃味啱啱好唔會太乾,太鹹或者太辣,好正👍一串和牛串都有好多粒,入口絕對唔會韌,入口充滿肉汁!再加多少少辣粉就仲好食👍雞肉棒串好鬆軟,咁大舊全部都係雞肉加埋軟骨!抵食之選😎雞軟骨串就保持到水準唔錯啦花甲份量十足驟眼睇都有大約30粒,原兜煮起原汁原味,大大舊花甲肉食落去係滿口既鮮味加好香既蒜蓉,食極都唔夠🤤豬頸肉好有驚喜!外層脆卜卜而入面好juicy,煮得岩岩好保留到豬頸肉好爽既口感同埋香味,食完即刻再encore!雞翼唔會好似出面有啲串燒店咁燒到乾曬,咬落去仲有啲肉汁流緊出嚟,絕對係誠意之作!燒韭菜係食串燒店嘅必點菜式,呢度一串都好大份夠晒兩個人食,煮得啱啱好食落去仲好爽👍今餐都幾有驚喜,下次一定會再試😎
雞肉棒串好鬆軟,咁大舊全部都係雞肉加埋軟骨!抵食之選😎
雞軟骨串就保持到水準唔錯啦
今餐都幾有驚喜,下次一定會再試😎