2022-04-10 206 views
大坑一日遊😍第二次入嚟大坑搵食😻勁多地道小店都大排長龍😂本身對燒味無太大好感🤣有啲頹飯feel🤣呢間茶記成功令我改觀😧1️⃣招牌滑蛋叉燒飯$57💰包熱飲☕️啲滑蛋同叉燒鋪滿成個飯😨勁足料👍🏻叉燒係比較瘦嘅😺無太多肥肉😬而滑蛋係滑落喉嚨咁😂真係勁癲 點解會咁滑😱重點佢個甜豉油完全畫龍點睛😽一定要落😈2️⃣咖喱魷魚+牛肉撈腸粉$24💰見到有撈腸粉係特別所以試吓😂咖喱魷魚幾入味同爽口😀牛肉就不過不失🤔腸粉可以揀腩汁🤔牛腩味唔算好出😂但加埋個辣醬都好食😬⭕️呢個價錢嚟講真係大份抵食😺同埋有室內室外兩邊😂唔想等位就室外會快啲🤔但就比較熱🤣❌因為舖頭太受歡迎啦 好多野都賣晒😪😭本身好想食佢個滑蛋菠蘿油😭😭😭但我哋12點幾去都已經賣晒😩🥺咖喱魷魚同腸粉都係最後一份!💩想食真係要再早啲先有😪🔸注意係無得加單嘅😩我哋食完唔夠喉想再叫都唔比了🤣所以想試多啲就一早諗好食咩啦👍🏻
大坑一日遊😍第二次入嚟大坑搵食😻勁多地道小店都大排長龍😂

1️⃣招牌滑蛋叉燒飯$57💰包熱飲☕️