2019-03-09 395 views
係太子食完烏冬, 突然想食點甜品,於是行呀行呀行黎旺角食我最中意GE梳乎厘班戟.呢度GE班戟味道甜美, 具豐富蛋奶味,質感香軟, 沒有過份的空氣感, 視覺效果一流, 彈下彈下夠晒治癒.之前幾次我自己都係食原味, 今日我地一家大小黎到, 就不如叫多一兩款味道試下.超好味, 真的. 忌廉芝士與甜美GE班戟非常夾味, 我同老婆都好中意呢款味道, 下次黎都會再叫呢個.賣相好靚, 望第一眼會流口水. 但食落之後, 相比忌廉芝士, 會顯得呢個有反差. 我個人覺得芒果同班戟味道唔太夾. 認真望一望餐牌, 原來都有好多味道選擇.之前食過蘋果肉桂味, 都唔錯. 但個人口味係鍾情忌廉芝士多D.今日星期六, 3:10PM黎到, 有雨. 人唔多, 但仍要等25分鐘先食得.
係太子食完烏冬, 突然想食點甜品,
於是行呀行呀行黎旺角食我最中意GE梳乎厘班戟.
呢度GE班戟味道甜美, 具豐富蛋奶味,
質感香軟, 沒有過份的空氣感,
視覺效果一流, 彈下彈下夠晒治癒.
之前幾次我自己都係食原味,
今日我地一家大小黎到, 就不如叫多一兩款味道試下.

忌廉芝士梳乎厘班戟

鮮芒果梳乎厘班戟

認真望一望餐牌, 原來都有好多味道選擇.

2019-03-09
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$49 (Tea)
忌廉芝士梳乎厘班戟
鮮芒果梳乎厘班戟