平時覆診完都會黎呢度買包包食,因為真係幾好食。。。今日見到新產品芝士撻同朱古力撻,鍾情朱古力嘅我,點會錯過吖~~見到個個都脹卜卜,而且SIZE都幾大,雖然都要$18一件。。。都決定一次過食哂兩隻味,一次過滿足哂我嘅願望!先講朱古力,一咬落去,裡面嘅朱古力就不斷湧出黎,差啲食唔切。。。真係好流心呀!!味道好香濃,有少少苦澀嘅味道,我會估係用黑朱古力做餡。正呀!唔算係啱啱出爐嘅熱,算係暖嘅溫度,啱哂我。食完朱古力撻,梗係要試埋個芝士撻啦~芝士撻咬落去冇朱古力撻咁,有濃濃嘅芝士汁留出黎,但係佢個芝士味真係好濃好香呀!一咬落去,芝士嘅香味不斷湧出黎,令人食唔停口呀!兩隻撻夾埋要$36.00,好似貴左啲,但係佢個味道絕對值得再幫襯呀!
平時覆診完都會黎呢度買包包食,因為真係幾好食。。。

都決定一次過食哂兩隻味,一次過滿足哂我嘅願望!

唔算係啱啱出爐嘅熱,算係暖嘅溫度,啱哂我。

食完朱古力撻,梗係要試埋個芝士撻啦~

一咬落去,芝士嘅香味不斷湧出黎,令人食唔停口呀!

TakeAway