2023-06-27 1027 views
被人呃到試呢間垃圾,嗌咗外賣自取,問個Staff大概幾耐有得拎我可以預時間行過去,個阿嬸勁冇禮貌:「你十分鐘之內好黎了喎。」然後就秒速Cut線,冇提及過任何付款方式嘅野。去到舖頭見到大大部八達通機擺係檯面,就諗住俾八達通,然後個阿嬸又呼呼喝喝咁:「唔收八達通喎,淨係現金。」唔收又擺部八達通機出黎?仲拗堂食先可以俾八達通,外賣唔得。輪到野食嘅部分啦,嗌咗兩份雞都係雞骨居多,得2舊仔五蚊銀咁大嘅肉,重點係死鹹,鹹到要洗腎嘅程度;碗例湯直頭成碗抌咗,鹹海水扮雞湯,間野叫雞味濃唔知係指啲咩呢,不如改名做味精濃啦!

2023-06-24
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)