2005-09-27
難得細妹請食飯, 諗住食返餐好既, 點知都係不外如事, 價錢又唔算平, 服務又麻麻, 早知過隔離間大盛好過!個日我地3個人去, 叫左以下幾樣野:~刺身拼盤(三文魚4件, 吞拿魚4件, 甜蝦4件, 八爪魚4件, 油甘魚4件, 共24件好似$298), D蝦幾新鮮, 聽講係呢度最出名, 但其他刺身就一般,~椒監軟殼蟹, 唔記得幾錢, 好普通, 元氣個D仲好味,~炸蝦天婦羅, 4件$5X, 都係好好味, 唔似平時D天婦羅咁厚脆漿, D蝦好鮮,~豬扒蛋飯, 唔記得幾錢, 幾大碗, 豬扒好脆好好味, ~劍魚腩壽司, 2件$22, 一般, 質感唔夠肥美, ~三文魚子壽司, 2件$60, 好咸, 唔知算唔算係海水味, 但望落唔夠透明, 唔抵食,~什錦拉麵, 唔記得幾多錢, 因為唔夠飽先叫多個拉麵, 但等左成20分鐘先有得食, 其他野一早食晒, 等到都唔想食喇, 但都算幾大碗, 幾好味, 有炸豬扒, 牛肉同雞扒.埋單伍百幾蚊, 服務態度麻麻, 地方好細, 都唔明個時得咁少客, 約三枱, 廚房4個人, 都要等咁耐先有野食~如果以咁既價錢去隔離大盛食可能會更抵!
個日我地3個人去, 叫左以下幾樣野:
~椒監軟殼蟹, 唔記得幾錢, 好普通, 元氣個D仲好味,
~豬扒蛋飯, 唔記得幾錢, 幾大碗, 豬扒好脆好好味,
~劍魚腩壽司, 2件$22, 一般, 質感唔夠肥美,