Restaurant: Wagyu Yakiniku Ichiro (Pak Shing Building)
Terms & Details:
2021-05-08 521 views
早前見到雜誌介紹,就諗住老公生日同佢過黎試下。點知已經預約到四月中,今日終於食到。其實黎之前都見到呢度有D食評話麻麻地,但係見老公係和牛痴,又一早訂左,就試下啦。全店有六款價錢的放題,因為限時120分鐘,建議先在家決定左邊個餐,跟著就唔駛浪費時間。咁一場黎到又慶祝生日冇理由食個最平既,就試左個最貴的F餐,可以食到全部的和牛。雖然有幾款只係可以叫一次,但係由於任食的種類都真係多,所以每一款叫一次都唔會覺得唔夠。最方便就係特選七種類可以一次過試晒精選嗰啲。至於牛味方面,個人覺得唔錯,相對冇咁肥。因為本人以前食完和牛會即刻肚痛,今次竟然係完全冇問題。另外值得一讚的是和牛壽司,出面好多餐廳或放題都冇和牛壽司,身為壽司控的我黎到呢度真係食得好暢快,雖然出得慢左少少,但係諗吓又真係人手即刻做嘅,勉強都可以接受。至於飲品同甜品吧都係足料既,甜品雪條全部都係日本牌子,不過嚟得呢度都只係會留返丁丁咁多quota比甜品。由於新店剛開業不久,店員可能未太熟手,但都算幾有禮。

舟盛

特選七種類

由於新店剛開業不久,店員可能未太熟手,但都算幾有禮。
2021-04-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$1228 (Dinner)
Celebration
Birthday