2019-02-21 716 views
之前一直都好想試呢間餐廳,到尋日終於有機會試啦。叫咗一個set 加大左個牛,另外加個Carbonara同甜品。 頭盤期實幾好食,呢個配搭感覺好Fresh。Risotto都好好食,好重蠔味。問題出起意粉度,話明係手製意粉,但個質地同我食過嘅手製完全唔同,而且我覺得乾意粉都比佢好食。再黎個牛,其實整得幾好,因為落單果陣我唔記得左講,侍應都無問到我,個牛黎到得3成熟度,我男朋友完全食唔到,雖然佢地有講幫我地整返熟啲,但係切開咗嘅牛再整就唔好食,所以我地拒絕左,到最後個牛得我一個食🤦🏻‍♀️。而甜品比較普通,可以不叫。總括來講服務都幾好,我下次都會再嚟,但就唔會再叫意粉。

總括來講服務都幾好,我下次都會再嚟,但就唔會再叫意粉。