2023-06-13
🇮🇳民族色彩打卡印度餐廳今日去左間位置好方便既🇮🇳印度餐廳同朋友食午餐 民族色彩好靚既裝修設計👏有房可以book & Buffet、到會等服務 第一次食🇮🇳菜 當然問左店員點樣正確食法😆佢都好樂意傾計 有4菜Lunch set、唔同特色印度飲料&甜品 期望下次可以試到🇮🇳Indian sweet 🤤👍老闆、廚師、店員都非常熱情好客同親切招呼😊😊最後仲請我地食新鮮出爐既炸雞👏 📌Kashmiri Rogun Losh番茄咖哩和香料烹煮的無骨羊肉 ✨Rich in Turmeric 配Butter bread 牛油皮比較軟身😊😊➕Drink: Masala Ginger Choi☕ (🇮🇳印度奶茶)📌House Butter Chicken用番茄醬和黃油烹製的唐杜里雞配Garlic bread蒜蓉皮比較軟身😊😊➕Drink: 🥭 Mango Lassi🧊Side dish💥Chloe Kulche鷹嘴豆配香料、洋蔥、薑汁& Masala Naan✨High protein👍偏向濃味💥馬鈴薯、濃咖哩配用黃油 Pav麵包🏷️Dilliwale (銅鑼灣) @dilliwalehk📍銅鑼灣駱克
📌Kashmiri Rogun Losh
➕Drink: 🥭 Mango Lassi🧊
Side dish
✨High protein👍
偏向濃味
💥馬鈴薯、濃咖哩配用黃油 Pav麵包
📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓
#銅鑼灣 #印度 #美食