2014-05-02
唔知點解呢間酒店比較個環境會老牌,音樂係播Rod Stewart, Phil Collins,而且隔離的食客多數係老一輩嘅朋友,食啲嘢都比較舊款啲嘅食物,竟然有一大堆蒸到脹晒嘅紅布腸同日式魚蛋,$298略嫌唔夠誠意.....服務Ok,只係切三文魚嘅厨師對代啲魚比較粗魯。但係個印度厨師服務好好,佢整嘅薄餅,同印度薑奶茶好好飲!長腳蟹Ok好味,天婦羅只有一兩樣蔬菜冇炸蝦三文魚好味牛扒唔好咁早攞,因為頭尾揩,等佢切到去中間啲肉好食啲淋啲,青口好味辣田螺,好好味咖喱牛,好揩焗三文魚頭,一般香煎三文魚,一般,唔香芒果忌廉pan cake,一般,得兩種生果可以揀,忌廉溶晒唔夠杰香煎鱈魚好食(下半場先出),印度洋蔥蛋薄餅好食焗蠔,應該係美國蠔,雖然冇乜肉,但係好好味燴牛柳,好好味抆鴨胸,一般,好揩Indian Ginger Tea,好正,重薑味,仲要係食到半場先出,飲用後即刻感覺冇咁飽,又可以衝過!Chocolate orange好好味Tiramisu唔夠酒味,German Cheese一般,Coffee Cheese唔夠咖啡味三隻味好似差唔多咁....柚子白朱古力Ok好味(白朱古力係酸嘅,啱女士食
服務Ok,只係切三文魚嘅厨師對代啲魚比較粗魯。
但係個印度厨師服務好好,佢整嘅薄餅,同印度薑奶茶好好飲! 長腳蟹Ok好味,天婦羅只有一兩樣蔬菜冇炸蝦 三文魚好味 牛扒唔好咁早攞,因為頭尾揩,等佢切到去中間啲肉好食啲淋啲,青口好味 辣田螺,好好味
咖喱牛,好揩
焗三文魚頭,一般 香煎三文魚,一般,唔香 芒果忌廉pan cake,一般,得兩種生果可以揀,忌廉溶晒唔夠杰 香煎鱈魚好食(下半場先出),印度洋蔥蛋薄餅好食
焗蠔,應該係美國蠔,雖然冇乜肉,但係好好味
燴牛柳,好好味
抆鴨胸,一般,好揩 Indian Ginger Tea,好正,重薑味,仲要係食到半場先出,飲用後即刻感覺冇咁飽,又可以衝過! Chocolate orange好好味 Tiramisu唔夠酒味,German Cheese一般,Coffee Cheese唔夠咖啡味
三隻味好似差唔多咁.... 柚子白朱古力Ok好味(白朱古力係酸嘅,啱女士食),菠蘿椰子味道一般 榴槤cake一流,菠蘿生果
Other Info. :
原價$298,用中銀卡9折,$265