Green Orange

2024-09-18 123 views
Green 🟩Orange🍊 雖然人人比預期多,但係好寧靜,舒服!可以揀紅/白/氣泡酒,令到晚餐嘅氣氛感覺更加好😌黑松露蟹肉多士份量剛好,好欣賞用鮮蟹肉,好惹味。烤蜜糖啤梨伴巴馬火煺沙律🥗最值得推介嘅係佢用稍為煎過嘅無花果,令到無花果嘅甜度再高啲,配合黑醋,就好一流!海鮮湯好多人都喜歡呢一種滿佈蝦頭同埋蟹肉嘅湯,我個人因為怕膽固醇高,所以只喝了一半。日本蠔炸伴南瓜忌廉汁意大利飯三隻炸蠔真係好吸引,意大利飯有濃郁嘅南瓜味,整體非常好味,唯一問題係我真係太飽。摩洛哥燉羊膝今晚嘅重頭戲,冇諗過可以咁多肉咁好味同埋配搭埋印度薄餅,早知我連意大利飯都唔食打包,直接享受油漆。高度推介。👍🏻👍🏻焙茶蕉糖燉蛋人大了唔喜歡純正嘅甜味,有咗焙茶真係覺得呢種略帶苦上去襯托甜嘅甜品係冇得輸。好想食多一杯。 😋😋😋
Green 🟩Orange🍊
雖然人人比預期多,但係好寧靜,舒服!

可以揀紅/白/氣泡酒,令到晚餐嘅氣氛感覺更加好😌

黑松露蟹肉多士
份量剛好,好欣賞用鮮蟹肉,好惹味。

烤蜜糖啤梨伴巴馬火煺沙律🥗

海鮮湯