2020-01-07 1521 views
中式粉麵一路都係我頹食嘅首選😎, 今次介紹呢間就係堅尼地城,我住hall嘅時候差唔多個個禮拜都會食,佢好平同埋啲嘢都幾真材實料,好多時我哋玩到好夜就會落嚟食😙·水餃米+油菜 $39我嚟親呢啲粉麵舖一係就叫四寶河一係就叫水餃米🤭🤭, 呢間舖頭啲水餃幾好食所以我平時嚟都係叫佢嘅, 31蚊有四隻水餃,入面都好多蝦同埋有啲木耳所以個口感好好, 唔夠嘅話加六蚊可以雙拼,我自己其實好鍾意食佢嘅撈粗麵因為大大碗仲送多幾條菜畀你,超級抵食😍,但係我而家減緊肥所以就叫左碗米粉再加碟菜,開始我嘅健康人生😤😤·📍西環堅尼地城卑路乍街135號地下
水餃米+油菜 $39
📍西環堅尼地城卑路乍街135號地下
水餃米粉
$30 (Lunch)
水餃米粉