2019-06-28
由當年新開張便幫襯左好多次,好鍾意佢嘅花膠雞煲,好濃,好好味,佢係勁難book位,打極電話都唔通,試過親身上去book枱添。事隔左段時間再上去幫襯,由於電話又係長期無人聽,咁就6點上去walkin碰運氣,有枱嘅,不過要同人搭枱,好啦,我同朋友都唔介意嘅,跟住話限時一個半小時,嘩,打邊爐個半鐘真係好chur囉,咁由於朋友未試過食,咁個半鐘就個半鐘。一坐低發現自己好似置身大陸嘅火鍋店,比國語包圍,全部都係內地人,然後花膠雞嚟左,好咸,花膠勁腥,差左好多,我地兩個女仔叫左半隻雞煲,牛肉($188),鮮枝竹,花膠蝦丸,冬瓜,唐生菜,油炸鬼,烏冬,3支可樂,埋單八百幾,其實真心好唔抵。我估以後都唔會再嚟。我曾經都好捧場,一個月食3次,真係幾鍾意間嘢嘅,但係今晚之後就唔會再幫襯。