2021-09-27 1497 views
朋友一開始見到雜誌介紹有水母缸既餐廳 就話想試下 星期六晚上黎到 水母缸系一入餐廳就見到既一個小缸 無想像中咁大範圍 有點失望 我既坐位坐底左就吾會見到水母😅 得我地一枱 無諗過咁冷清我地叫左兩樣小食 1. 芝士蘑菇糯米釀雞翼2黑松露薯條 一人一杯飲品1. Bloom bloom (會著火既調酒)2. Secret Garden (超多水果系面)3. Kiwi’s Sky (外表綠綠的 朋友覺得普通)4. Mango Blaster (my drink)芝左蘑菇糯米釀雞翼 味道吾錯 但食吾到糯米🤭 黑松露薯條 薯條同松露醬系分開上 醬好好味😋Mango Blaster 顏色橙橙地 上面插住四分一塊菠蘿 飲落似沙冰 味道一開始偏椰子 飲到底先出芒果味 但系幾好飲既試過一次應該吾會再黎 因為感覺野食偏貴 不過坐落銅鑼灣黎講可能價錢都系差吾多🧐
朋友一開始見到雜誌介紹有水母缸既餐廳 就話想試下

我地叫左兩樣小食
1. 芝士蘑菇糯米釀雞翼
2黑松露薯條
一人一杯飲品
1. Bloom bloom (會著火既調酒)
2. Secret Garden (超多水果系面)
3. Kiwi’s Sky (外表綠綠的 朋友覺得普通)
4. Mango Blaster (my drink)

芝左蘑菇糯米釀雞翼 味道吾錯 但食吾到糯米🤭
黑松露薯條 薯條同松露醬系分開上 醬好好味😋

Bloom  bloom
Mango  Blaster
Secret  Garden
Kiwi’s  Siy
2021-09-25
$200 (Other)