2016-07-08 1555 views
放工已經又攰又餓, 於是同同事去附近既PizzaExpress開餐!唔知點解太古城附近要開成2間PizzaExpress甘多(康怡仲有一間), 不過我會覺得太古城呢間好食D, 一如以往, 我例叫dough ball食, 因為細細粒, 點下點下D香草醬食, 幾過癮~ 2個人食, 其實食唔到幾多野, 所以叫多個pizza都夠, Parma Ham Pizza係同事至愛, PizzaExpress既Pizza不嬲都好食過Pizza Hxx, 因為呢D先叫Pizza架麻, 薄批, 手拉到薄薄的, 但又未至於薄到好似餅乾甘, 同埋D料同醬應該要去到個邊位囉, 最多食完用濕紙巾抺~ Parma Ham Pizza既Parma Ham都夠多, 而且都有陣陣既油香味, 怪唔之得同事甘鍾意食~食埋甜品加杯咖啡就perfect晒, Tiramisu就普通啦, 蛋糕夠濕潤, 都食到有咖啡味既~
Type of Meal
Dinner