2024-07-21 241 views
好耐冇食過呢間韓國Prada炸雞,環境依舊,食物質素依然不變,令我最鍾意嘅一定係佢嘅雞半半炸雞(無骨)炸雞必點半半,半半可以點兩款味道啱晒我心大心細,雞可以揀有骨或者冇骨,唔鍾意輪骨嘅我一定揀無骨今次試帕布羅醬汁同紫菜脆脆帕布羅醬汁有啲似經典烤肉醬,食落去味道濃郁,咬落去雞肉滑嫩紫菜脆脆就比較清淡,主要用紫菜粉,上面仲有幾塊紫菜嘅天婦羅,天婦羅香脆,雞肉滑整體嚟講佢嘅雞依然冇退步,幾唔錯,份量都好多傳統辣炒年糕超耐冇食過炒年糕,炒年糕口感煙靭,配搭埋韓國辣醬愈食愈開胃🤤蔘雞湯好耐冇飲過韓國嘅人蔘雞湯,雞湯裏面真係有一隻細雞,湯既雞肉唔會好韌,而且仲見到真係有人心喺入面,但參味唔算好重,岩曬我整體環境都算光猛坐得舒服,唔會好嘈吵,而且當天去唔需要排隊,可以慢慢一路食一路傾偈唔怕被趕走
半半炸雞(無骨)
今次試帕布羅醬汁同紫菜脆脆
帕布羅醬汁有啲似經典烤肉醬,食落去味道濃郁,咬落去雞肉滑嫩
整體嚟講佢嘅雞依然冇退步,幾唔錯,份量都好多
傳統辣炒年糕
蔘雞湯