2021-06-10 492 views
一行四人用餐 疫情下餐廳未見爆滿用餐環境ok 食物不過不失 CP值唔算高叫左青咖哩豬頸肉 肉好薄蟹肉炒飯無咩味豬手叫做CP值最高 因為份量夠叫左碟炒椰菜都叫大碟食完飯同友人傾計 每人叫左杯野飲都飲曬所以request左水 到9點幾職員黎埋單果陣問可唔可以比多杯水 佢竟然話唔可以提供 因為我地過左用餐時間佢都無趕我地走.. 即刻黑人問號😵所以咪講笑問下佢 咁無服務係咪可以唔比服務費 哈哈.. 點知個職員仲答我地 已經比多左時間我地 如果要飲水唔該比左錢先,真心無咩好印象!一黎出面無人等 二黎佢無叫過我地交枱,我地都無賴死 同我地差不多時間入嚟既人都有人未走 可必咁樣窒埋黎總結:食過一次就夠 絕無下次
一行四人用餐 疫情下餐廳未見爆滿
用餐環境ok 食物不過不失 CP值唔算高