Hiring
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
2014-06-20 308 views
其實之前已經食過兩次譚仔,一次尖沙咀,一次旺角,但兩次都唔好食,所以對譚仔完全無興趣! 適逢今日同朋友又經過譚仔,朋友話想試吓,所以就入咗荃灣呢間新開嘅試吓!我叫咗個冬菇,腐皮,豆卜酸辣米線,朋友叫咗雞翼,才,牛腩豬骨湯米線,我哋係自取外賣,返到我屋企一打開,我即時大發雷霆,事關我要嘅酸辣同朋友叫嘅豬骨湯調轉咗,最慘係我唔食牛,唔可以同朋友交換返,呢個都是但,但碗麵嘅賣相相當唔得,好似垃圾咁一pat pat,食落口仲唔掂,冬菇無味,腐皮硬嘅,豆卜散嘅,最主要係成碗嘢一個味,完全無意再慾食落去,朋友亦話佢嗰碗完全啖而無味,我同朋友都覺得好似食豬哨,所以大家都無再食,最後去咗食公仔麵所以我發誓唔會再比機會任何一間譚仔了
所以我發誓唔會再比機會任何一間譚仔了
2014-06-20