2017-04-26 1345 views
心血來潮,想講番我既感受,再我生日當天,朋友book 了四位這間餐廳,但因為朋友都遲收工,所以我第一個到,一去到才講1.5小時用餐時間,個時6:45pm ,我就話我的朋友7:30先到,點解打黎book 個時冇講呢?之後佢就話佢地不嬲都係咁,理論左一輪佢就話可以俾我9點走,當然生日當日啖氣係落唔到,我另一朋友到時見我黑晒面,就話咁不如係第二間食啦,我就決定走,其實當時間餐廳一啲都唔爆,係有勁多位的,到我嬲到起身走嘅時候,佢就同我講可以坐到幾點都得,同埋free甜品比我,我覺得香港今時今日咁嘅服務態度真係太差,見你好蝦就蝦,見你走就free 野俾你,對我黎講感覺太差,所以最終都走了。其實唔係第一次來呢間餐廳,不過上次只係喺上面飲嘢,覺得個環境幾好,今次就想試吓食物,點知就咁樣,我永遠都唔會再來。