2019-05-01 60 views
今日係銅鑼灣做完嘢, 經過呢間餐廳, 我好鍾意佢嘅設計,一大片玻璃 ,好有陽光 feel!哈哈,見到呢個大班戟模型, 好得意,一於入去試吓!餐廳裏面好舒服,啲枱唔會排到密麻麻, 雖然明知嗰啲植物係假嘅, 但都好有處身大自然嘅感覺!亂打亂撞原來入咗間人氣餐廳, 仲要攝正個空檔, 避咗人龍時段。 呢度個人氣梳乎厘班戟,一日賣三轉,每次限賣20個。咁難得嘅偶遇,梗係叫一份啦! 原來食呢個班戟都有步驟要學㗎!因為即叫即做,都要等十幾分鐘,不過都係值得嘅!我當然跟足三步曲指引啦! 果然名不虛傳,個梳乎厘班戟真係好好味, 奶味香濃, 口感軟滑,一啲都唔黐牙! 特別要讚吓個忌廉, 打得幼滑!

哈哈,見到呢個大班戟模型, 好得意,一於入去試吓!

因為即叫即做,都要等十幾分鐘,不過都係值得嘅!

梳乎厘班戟

2019-04-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
梳乎厘班戟