2023-07-30 130 views
堂食外賣都食過幾次,食物質素都算過得去,但今次食完真係好失望。都怪自己手賤,在台灣餐廳食日式食品,叫左個日式三文魚炒飯⋯⋯碟飯一上枱就知出事,碟飯炒到啡啡黑黑,再加左沙律醬,完全睇吾出入面有咩食材,但少少粉紅色既三文魚碎都見吾到,摷開個飯完全見吾到三文魚咁濟,圖中右面是好努力搵左一陣先搵到既三文魚碎,真係超級失望。強烈建議日式三文魚炒飯改名為日式炒飯,以免客人期望過高。另外今日既員工服務很不客氣,因飲品長時間未到而詢問,員工只回答一句沖緊,並沒有跟進,另外問有沒有紙巾提供,竟然指住出餐位置上既一包紙巾,連回答都沒有,竟示意客人自取,明明當時既佢是沒有任何工作跟進中,與我們枱既距離也不遠,這個感覺相當不客氣禮貌。

強烈建議日式三文魚炒飯改名為日式炒飯,以免客人期望過高。

2023-07-30
$60 (Lunch)