2024-04-20
話說今日想食意大利菜,於是老公上左openrice搵食. 見到呢間野未食過,於是就決定去試一試啦。「環境」:首先上左H8商場9樓,當時夜晚8點半到,望到裡面都坐左 9成,店員好快招呼入座。整体環境算精緻企理.餐廳沒有播音樂,聽到好多人講野聲好吵。「食物」:我哋嗌左个套餐,有煙火腿沙律前菜,餐包,送冷熱餐湯,一份肉眼扒,一份龍蝦海膽意大利麵,同埋有個士多啤梨雪糕窩夫甜品。首先前菜,煙火腿太過鹹又冇乜味道,餐包ok. 跟餐冷湯酸酸哋,有啲伏 個熱湯忌廉湯就好飲啲。再來牛扒同個龍蝦海膽意大利麵,有種中式餐廳調味嘅感覺,食落好似茶餐廳嘅做法,不過味道都算係咁。最後個士多啤梨雪糕窩夫甜品,食落感覺 :好甜。冇咩特別。「服務」:中規中矩,環境吵有時嗌佢哋好多次先會聽到。 最後買單兩個人922,覺得唔抵食。
「服務」:中規中矩,環境吵有時嗌佢哋好多次先會聽到。
最後買單兩個人922,覺得唔抵食。