2011-08-01 193 views
今晚係出海釣墨魚團,但無咩收獲,全船只得十二隻乍 ~ 所以個個都好肚餓,各團友又落船就各自各去搵食喇 ~我地一行人六個落左船,就立即想到 Duke 喇,都多年無黎。依度有美式桌球打,又有久遺既針 board 豬毛靶飛鏢玩。裝修都好西化,典型消閒鬼佬吧,電視長播住英文體育台囉。步入酒吧幸運地有長大枱剛好,即刻問有咩野食,原來係無小食供應架,只有花生同啤酒,極度失望。最後侍應姐姐都比我地出去買野返黎醫肚,仲比個好 warm 既親切笑容我地添,好 cute。所以我地咪要出去買野食囉。出去買野食又熱又多人排隊,啲人仲要毫無秩序,成日打尖,火都黎呀 ﹗陰功。唯有大家係度飲吓啤酒、食幾舊外賣小食過吓口癮、傾吓計、打吓波啦,休息陣就回家吧。

2011-07-09
$60 (Last Night Supper)