1K
👧🏻😋👅🍽✨沒有最好食 只有更好食 🤓-🇯🇵 一個放題set可以吸引回頭客, 重點係要不斷推陳出新, 同埋按食客意見改善品質, 喜多嬉兩樣都做到, respect 🙌🏻🇯🇵 而家OpenRice仲有得買激抵體驗餐飲券, 訂座又有折扣, 如果仲未試過喜多嬉放題, 機會黎喇飛雲💨-特選生蠔放題 $538/位-🫖 時令海鮮湯🫖 🍵大蝦蜆肉湯熱辣辣好清甜-🍱 喜多嬉時令懷石八品 🍱 💯四月中更新左懷石八品, 擺盤好靚, 由淡味食到濃味係味蕾大享受😎 🍅 梅子漬車厘茄🦀 醋漬青瓜伴蟹肉🍣 時令刺身🐟 燒白鰻🍗 大根煮手打雞肉串🥔 明太子芝士薯蓉🥑 吞拿魚蓉伴牛油果醬🦐 海老羊羹-🦪 任食喜多嬉生蠔 🦪 ✨全店採用北木島直送牡蠣, 生蠔本身已經帶海水味好滑身, 加埋調味更出色; 最愛柚子啫哩, 另有辣蘿萄蓉, 蔥花, 昆布漬, 雞尾酒汁-🦪任食焗蠔🦪💯最愛芝士同清酒煮🤤 另有蒜味, 辣蒜, 麻辣, 冬陰功都好特別-🍢任食時令串燒、炸物、小食🍤✨大半年前黎食, 串燒全部調味較重, 我地食淡口味啲會覺得鹹, 今次係大大改良, 味粉on side自己落, enjoy多好多🥰 大推七里香, 雞腎, 羊肉,
👧🏻😋👅🍽✨

喜多嬉時令懷石八品

🦪 任食喜多嬉生蠔 🦪
生蠔

🦪任食焗蠔🦪

🍢任食時令串燒、炸物、小食🍤
✨大半年前黎食, 串燒全部調味較重, 我地食淡口味啲會覺得鹹, 今次係大大改良, 味粉on side自己落, enjoy多好多🥰 大推七里香, 雞腎, 羊肉, 哎唔數了全部都勁好食囉
🍤 雞皮餃子好juicy! 牛肉他他好高質竟然係任食😭
串燒

🌾 牡蠣茶漬飯/手廷烏冬 🍜
💯叫左各一試下, 每碗都有兩隻湯蠔太鮮甜, 飯麵都吸晒蠔汁好好食, 放題好飽但都唔會覺得呢個食事係多餘😳

🍹飲品任飲&甜品一份🍰
✨任飲梳打, 汽水, 冷泡茶, 亦有熱飲
✨是日甜品係cheesecake, 飽飽超滿足了😙

喜多嬉時令懷石八品
生蠔