2021-07-08 958 views
見依間店幾位YOUTUBER都介紹過今晚又想食小菜就去試下.環境方面- 當時未夠7點無咩人所以都唔需要等位,餐廳抽氣處理得唔多好. 頭頂上的冷氣開到噴哂煙再加埋座地冷氣都重要開大整個場的風扇真係吹到頭都亂哂.服務方面- 就真係唔係差甘簡單 ,可能因為枱同枱之間都幾窄。姐姐上鄰枱食物之後一個華麗轉身打到我地枱壺茶郁左一下好彩無瀉到,不過佢就好似完全感覺唔到撞到野甘.之後同一個姐姐上菜完全無望我地張枱夾硬迫到碟喼汁瀉哂出嚟好彩我及時救到.食物方面 -味道ok, 份量都唔少所以合格黃鱔煲仔飯 : 鱔味ok有飯蕉Wasabi蝦球 : 味道ok,粉漿略厚椒鹽鮮魷 : 合格,沒有驚喜魚湯雜菇白菜仔: 無咩魚湯味,白菜仔夠冧雜菇無草青味.總結: 埋單差不多400蚊,如果你問我會唔會再去呢......應該就唔會啦因為吹到我頭都痛埋,小菜同煲仔飯都有其他地方更出色甘當然係要去其他區唔係西灣河同筲萁灣依一帶.

食物方面 -味道ok, 份量都唔少所以合格

黃鱔煲仔飯 : 鱔味ok有飯蕉
Wasabi蝦球 : 味道ok,粉漿略厚
椒鹽鮮魷 : 合格,沒有驚喜
魚湯雜菇白菜仔: 無咩魚湯味,白菜仔夠冧雜菇無草青味.

$130 (Dinner)