2021-08-04 113 views
沒有白飯🍚的雞煲❗️ 一心想食雞煲又想有粒米落肚既👩🏻朋友,話好失望,因為雞煲店竟然無白飯賣,利申,小編食雞煲係配烏冬🤣。🐔 火焰麻辣雞煲 - 大 (價錢: $228)評分: 4.5/5相比芝士雞煲,小編覺得米走雞既麻辣雞煲更出色🤩。 點著火🔥係雞煲既賣點之一,其次係味道同份量。 每舊雞件都大大舊同啖啖肉,大煲既份量一定夠4個人食,唔使爭食,而且一隻辣椒既份量剛好,味道係先甜後辣🌶,無蓋過雞件嫩滑既鮮味。🦐 哈哈蝦中寶 (價錢: $118)依個蝦中寶即係放大🔍左幾倍既蝦滑,食完一舊會覺得有輕微飽肚感,每舊都包左一隻超級爽口彈牙既蝦,鍾意食蝦滑既朋友仔要試下🤩!小編仲叫左其他食物,每樣份量都好多,適合一大班朋友聚餐。🌟 鯪魚釀豆卜🌟 炸魚皮🌟 蜂巢冰豆腐🌟 雜菇拼盤🌟 薯仔 等等。。。————————————————————————🐷 整體食物: 4/5🐷 環境:4/5🐷 可達度: 4/5

🐔 火焰麻辣雞煲 - 大 (價錢: $228)
評分: 4.5/5
火焰麻辣雞煲 - 大

🦐 哈哈蝦中寶 (價錢: $118)
哈哈蝦中寶

小編仲叫左其他食物,每樣份量都好多,適合一大班朋友聚餐。
🌟 鯪魚釀豆卜
🌟 炸魚皮
🌟 蜂巢冰豆腐
🌟 雜菇拼盤
🌟 薯仔 等等。。。
鯪魚釀豆卜

炸魚皮