2016-10-09 917 views
星期日6點鐘訂位,訂即日7點, 去到發覺原來唔駛訂位都大把位坐咗陣飲一陣啤酒等齊人就落單叫野食打邊爐啦,嚟咗個湯底之後,過咗一陣,個侍應話比我知手切肥牛賣晒,果時係7點半咋, 呢個時間好多人都係剛剛先開始食飯,就已經賣晒,我即刻o晒咀打邊爐無手切肥牛,我駛乜來小肥牛呀?! 佢早d講我埋單走tim la, 湯底已到,d朋友飲緊就算啦,不過真係唔會再來第二次囉,佢當時都得果3幾檯客,話比我知賣晒,我覺得有d好笑囉終於退而求其次叫咗安格斯肥牛,雪藏野無乜特別,雲吞、竹生...... 食物都ok, 但分量都比較小,唯一可取就是有特價啤酒,藍妹$30/2枝,不過如果唔飲啤酒,又好似我咁,打邊爐無手切肥牛就不歡嘅,就要諗清楚喇!7: 27 已經無手切肥牛食
7: 27 已經無手切肥牛食
2016-10-03