2022-02-06
終於食到呢間餐廳喇。 位於大坑 ,環境唔錯。沙律很有驚喜, 有用櫻花蝦。 湯唔係薯仔湯咁簡單,有海鮮的香味,因為用料有大地魚 。薯條嘅醬汁都好有創意,如有蝦醬,有心 有諗頭。 另一個side係香菇, 呢個好正呀, 用咗牛扒嘅juice 去煮!甜品係檸檬芝士蛋糕 。但食落就冇乜檸檬同芝士味啦。 如果當一個普通嘅甜蛋糕食,幾好食嘅。沙律,湯,薯條 ,同埋蛋糕都可以再添。 香菇就唔可以再添啦, 因為冇牛扒嘅汁去煮。主菜,牛嘅選擇,都好有特式。 我哋試咗三種 ,都幾好, 只不過有啲韌同筋。 所以唔係太過impress, 有啲可惜。客戶服務態度一流,pleasant,細心解釋! 另外係免開瓶費 ,相信對好多人食客嚟講其中一個最大嘅吸引之處係free corkage.
客戶服務態度一流,pleasant,細心解釋!