2024-12-25
之前經過呢間,成日都見到好多人排隊,搞到好吸引,好想去食,今日終於同朋友去試吓呢間😋White wine mussels 🍸醬汁好香酒香同蒜香味😋青口味道鮮甜👍🏻多士好香牛油味,外脆內軟,沾埋醬汁真係perfect match 呀👍🏻Sea urchin & scallops linguine 🍝海膽好新鮮又大舊😍煎香嘅帶子厚肉又爽口鮮甜😋仲有鮮甜嘅蟹肉😋 醬汁好creamy,而意粉軟硬適中,好掛汁😍Iron frilled flank steak🐮我哋叫咗5成熟,好粉嫩,肉質鮮嫩又juicy😍同埋薯條好香脆,放耐咗都唔會淋哂😋Tiramisu pancake🥞見到每抬都必點一份pancake ,所以我哋都叫咗一份pancake,果然真係好好味😋好鬆軟,好似疏乎厘咁,食落好香tiramisu,唔會太甜,加埋燕麥松子仁好有口感😋