2024-12-12 310 views
沙田罕有越南菜,好多時都會掛住佢,久唔久就會又想食越南野就一定意起佢。加上佢地點非常方便,就係大圍車站對面馬路,所以都係我經常會幫襯嘅一間餐廳。當然食物都一定有特色之餘,仲要好味先得,當然有時放工夜就會唔想煮飯,所以有時我都會買外賣返屋企,每次返到屋企都可以保持到仲有溫度嘅,真係好難得,証明係控制外賣菜時都有啲心機,唔會下下煮定晒啲野係到。所以真係值得一讚。佢嘅燒豬頸肉真係每次我都會必叫嘅,打開一定聞到佢個香味,食落仲要好滑好香好好味,配飯真係一流,而佢個豬扒同樣都係仲有溫度,外脆內軟,唔會乾真真咁,最最難得嘅係每次外賣佢嘅醬汁都好細心,一定唔會比漏,一個跟一個,明顯呢啲真係好用心做啲餐廳,所以點會唔成日幫襯。
TakeAway