🎂轆轆吓社交平台發現一間小店,蛋糕好吸引,好多人推介呢款 *堅果之后·夏威夷果仁撻* 🍰!一眼就被佢可愛嘅外表吸引到🥹,感覺就好似一個大大粒嘅夏威夷果💛,好似好正咁✨🥰💖切開撻面仲有多層次嘅口感,真係好有心思。上層係鬆軟綿密嘅夏威夷果仁忌廉🍦,佢個忌廉好有心思 撈埋咗夏威夷果仁醬,好香好出眾。中層係香脆焦糖夏威夷果仁碎片,同埋焦糖忌廉加海綿蛋糕🫶,底層仲有濃郁奶香嘅果仁粒粒吉士🍮~佢嘅招牌撻殼真係好香,口感真係好豐富。又唔會太甜,食完唔會有重膩感💪,但係超級滿足😍!🌈推薦俾鍾意堅果類甜品嘅朋友們!呢款撻嘅口感真係超級柔滑,配合外層香甜嘅焦糖味🍯,無得輸!😉💗~男朋友或者爸爸生日買呢個啱啱好,又好睇又好食。