2025-01-06 531 views
我哋嗌咗脆炸日本雞胸伴芝士意粉($158)、慢煮手撕豬肉酸椰菜香草蕃茄汁芝士千層麵($142)、酸忌廉牛油果醬薯條($55)同埋Bultery’s Pancake($108)咁首先講咗嗰個日本雞胸伴芝士意粉先啦(呢一個係期間限定Menu入面嘅)真心覺得呢個幾出色❤️❤️因為呢個雞胸食落去真係好嫩滑食落去唔會好乾之餘仲好Juicy😘😘炸粉亦都唔會太多啱啱好意粉食落去都好有口感跟住就講吓嗰個千層麵同埋薯條啦不得不讚呢個千層麵真係好多芝士🤣🤣所以千層麵食落去都好入味配埋手撕豬肉一齊食就更加有口感之後我係第一次食呢個醬嘅薯條食落去味道都算幾濃郁😝😝而且嗰個牛油果醬好香如果鍾意食牛油果嘅人不妨試吓呢個~食完鹹食之後就食甜食啦~呢個招牌Pancake食落去都幾唔錯👍👍食落去口感幾鬆軟得嚟都幾Creamy加埋焦糖牛油同埋楓葉糖漿一齊食就更加夾最後就講埋我哋揀咗嘅嘢飲啦我揀咗要Mint Chocolate Milkshake($58)飲落去薄荷朱古力味道都幾濃郁嘅😘😘而我朋友揀咗要Strawberry Milkshake($55)

咁首先講咗嗰個日本雞胸伴芝士意粉先啦
(呢一個係期間限定Menu入面嘅)
真心覺得呢個幾出色❤️❤️

配埋手撕豬肉一齊食就更加有口感
之後我係第一次食呢個醬嘅薯條
食落去味道都算幾濃郁😝😝
而且嗰個牛油果醬好香
如果鍾意食牛油果嘅人不妨試吓呢個~

食完鹹食之後就食甜食啦~
呢個招牌Pancake食落去都幾唔錯👍👍
食落去口感幾鬆軟得嚟都幾Creamy