2024-07-11
餐廳以和風溫馨既裝潢風格,以木材和竹作為主要元素,座位唔算太多,所以一到中午時分,有機會要排隊。沙羅鰻蛇丼($198)餐牌寫住鰻魚mega size,一上菜成條鰻魚足足有一個成人既手臂長度,份量相當驚人,鰻魚插住多骨注意旗子,但食落唔覺有太多魚骨,建議鰻魚襯熱食,魚肉鮮嫩,燒得焦香可口,底下有玉子燒和紫菜飯,玉子燒蛋香味好夠,口感香滑。雙層芝芝鰻堡($108)新登場既產品,依家充滿人氣既Pancake漢堡,以兩片Pancake配搭極邪惡雙層芝士同埋雙陪既鰻魚,估唔到兩者日式風格融合一齊效果唔錯,Pancake特別香甜鬆軟,芝士亦同時惹味濃郁。加配套餐(+$18)加套餐其實都幾抵,$18有埋溫泉蛋、鹹菜、鰻魚肝白貝湯和玄米茶或可樂,pancake漢堡沾上溫泉蛋味道十分融洽,鰻魚肝白貝湯有清一清油膩感覺既作用,整體都推薦加配套餐。
沙羅鰻蛇丼($198)
雙層芝芝鰻堡($108)
加配套餐(+$18)