2023-10-22
喺鬧市一個轉彎位發現到一間與世隔絕嘅小角落🫶🏻同出邊嘅反差感好大 喺鬧市入邊放鬆一下原來都唔係冇可能🥹==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🦞龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬 最raw最健康嘅食材擺埋一齊加啲創意變成一道佳餚🤩有蝦仁牛油果烏冬等等 簡單調味 好有玩味茶壺俾你自己斟個龍蝦湯👍🏻簡單得來好好食👍🏻🍳ALL DAY BREAKFAST豐富到極😍見到都會開心既全日早餐😋煙三文魚🐟黑松露炒蛋🍳日本腸🌭牛油果🥑沙律菜🥬小蛋茄🍅菇菌🍄牛角包🥐 特別想一讚黑松露炒成嘅炒蛋😋好香松露香食完會齒頰留香😍🥞Crepe 一直覺得法式薄餅好神奇嘅可以配上甜 作為咸食都好陪襯🍽️淡淡蛋香既法式薄餅配上HAM & CHEESE SLICED HAM🥓CHEDDAR CHEESE & MOZZARELLA CHEESE🧀🍵Matcha Latte 抹茶味濃🍀☕️Sicily Lemon Coffee 有啲似tonic coffee賣相非常吸晴👍🏻加左果香令到甜味更加突出果香🍊非常聰明嘅做法👍🏻👍🏻==============================呢間Cafe真
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
🍵Matcha Latte 抹茶味濃🍀