2024-01-11 167 views
去油麻地呢個繁華鬧市冇諗過會有一個咁舒服咁寧靜嘅餐廳,因為呢個地方實在10分繁忙…一上到嚟,呢度係一個充滿綠色嘅地方,仲有一啲日光,仲有一啲柔和音樂,仲要係一啲我好鍾意嘅音樂😂餐湯(周打蜆湯)再加熱辣辣嘅芝麻圓包仔𝟷) 紐西蘭西冷伴燒汁(8oz) 配薯條/意粉/飯 ($𝟿𝟾)𝟸) 焗芝士肉醬飯 ($𝟾𝟸)另配餐飲 𝙳𝚛𝚒𝚗𝚔 ☕️🍹成件事都係好有誠意,我食既扒真心好食😂夠厚夠𝙹𝚞𝚒𝚌𝚢 完全對得住個價錢同埋我假日去食好西既心🙌🏻 芝士肉醬飯,料多…男人食完一個都飽晒🥱呢一度既事頭婆,仲要係10 分好笑容,服務態度一流,下次都會上去食過👍🏻🥰🫰🏻環境舒服,服務親切,價錢親民,食物好食推介!*沒有享用任何餐廳優惠

餐湯(周打蜆湯)再加熱辣辣嘅芝麻圓包仔
𝟸) 焗芝士肉醬飯 ($𝟾𝟸)

另配餐飲 𝙳𝚛𝚒𝚗𝚔 ☕️🍹

芝士肉醬飯,料多…男人食完一個都飽晒🥱

環境舒服,服務親切,價錢親民,食物好食
推介!

*沒有享用任何餐廳優惠
2023-11-05
$100 (Lunch)