2023-10-29 157 views
🍜龍蝦湯大蝦烏冬$138湯底好濃郁,烏冬質地幼身,食落好彈牙😋。大蝦🍤好新鮮,每一隻都好似湯羹咁大隻。作為大食妹嘅我,要加份小食先夠飽。🥗櫻花蝦柚子沙律$98櫻花蝦入口香脆,柚子好甜,成個沙律食落鹹鹹地又帶點酸酸地同埋好香麻醬味,越食越開胃。🍗海鹽焦糖雞翼 $98作為雞翼控,去到有雞翼點嘅地方點都要點嚟試下。睇住佢新鮮落單即刻炸嘅,勁酥脆。而且面頭有好多焦糖醬,味道勁Juice🤩。🫖玫瑰洛神花茶 $68店員提示,落埋旁邊嘅蜜糖去杯茶度飲會更好飲。我落完蜜糖之後又真係清香得來又帶微微甜味🌺。📝整體而言:打卡一流嘅Cafe店,每碟菜式賣相都好吸引。擺盤都幾用心。見到好多人收工都會入嚟飲番杯咖啡坐吓。有啲就係一對情侶過嚟,仲有啲就係同朋友過嚟。除咗室內位置可以坐之外,一個人嘅話可以揀坐窗口,或者坐門口露天位置。一樣甘chill😉。✏️沒有加一服務費
🍜龍蝦湯大蝦烏冬$138
湯底好濃郁,烏冬質地幼身,食落好彈牙😋。

🥗櫻花蝦柚子沙律$98

🍗海鹽焦糖雞翼 $98