2022-06-21
幾年前都食過e間貓Cafe 感覺唔錯😃 最近有個愛貓之人搵我食tea 於是決定再訪☺️餐廳裝潢基本上都係方便貓主子🐱的活動 等佢地可以隨心所欲的玩🤣下午茶時間可能點Lunch menu 價錢比較實惠😝 - 家鄉黑毛豬肉燥拌稻庭烏冬 豬肉燥加配蔥花再外搭佢地的醬汁 口感幾match 唔會太濃味又有小清新 對於食Tea黎講份量都叫適中 唔會太飽濟😚紅鳳凰口水雞配稻庭湯烏冬湯烏冬搭濃味配菜最好 更加可以解到口水雞的小麻辣🤪 口水雞肉滑嫩 細細舊夾下夾下幾開胃😙配菜方面都係切開幾細件 方便一路傾計一路品嘗😊 試左府城蝦條和花枝丸 味道口感以Cafe黎講都算唔錯 最後同朋友每人一杯飲品 🥤- 冬瓜茶- 蜜桃🍑烏龍糖度冰量都可以自己調較 正常發揮 🍹Cafe有個小角落係放左Board Game 食完野可以同朋友邊飲野邊玩打發時間 中間仲有貓主子跳上黎倒亂🤣🤣 可以享受一下放假的感覺😁
下午茶時間可能點Lunch menu 價錢比較實惠😝
- 家鄉黑毛豬肉燥拌稻庭烏冬