2025-02-17 0 views
終於有機會再返來食心中最好食嘅越南菜第一群Q1🥳之前喺深水埗食過,嗰陣時真係覺得超級正宗,食完仲覺得好平!😆今日嚟到油麻地分店,質素依然不錯,價錢真係合理!必定要試下佢嘅牛油果沙冰,真係解暑必備,牛油果濃郁到出奇,其他地方都難搵到咁creamy嘅!❤❤我仲叫咗米紙卷,記住一定要搭佢自家醬汁,香料味好豐富,食落去層次感爆棚🫶🏻仲有越南法包,依然係咁大件,包皮鬆脆,入面啲肉夠多,加上啲肉鬆,口感一流,$60蚊內就可以食到咁大件,真係抵🫶🏻🫶🏻最後,一定係食蟹膏蕃茄湯檬,濃厚得令人驚訝,番茄同蟹膏都係大大舊,每次食都令我驚艷😛甜品方面,芒果糯米糍就係必食!皮薄得黎,芒果厚實又juicy,非常好味!😋

我仲叫咗米紙卷,
記住一定要搭佢自家醬汁,香料味好豐富,食落去層次感爆棚🫶🏻

仲有越南法包,