2024-12-04
今日lunchtime同同事嚟個輕食依到裝修好簡約 有種好舒服嘅感覺主打食三文治MISTER TRUFFLE $108 (Black Truffle | Cooked Ham | Em-mental Cheese | Mornay Bechamel) 黑松露 | 火腿片 | 埃曼塔爾芝士 | 法式芝士 | 白汁三文治烘得好香好脆但又唔會壓到太乾/硬 口感唔錯食落去係好濃郁嘅黑松露味 再加多多芝士 簡簡單單嘅好食SPICY ROOSTER $88 (Roasted Chicken | Smoked Bacon | Cheddar Cheese | Spicy Caesar Sauce | Lettuce | Crispy Shallots)紐奧良烤雞肉 | 煙燻煙肉 | 車打芝士 | 辣鳳尾魚凱薩沙律醬 | 生菜 | 酥脆紅蔥頭)麵包都係一樣烘得好脆 雞肉好嫩滑 同埋因為有好多菜 感覺有啲清新😂Truffle fries + drink + $68脆卜卜嘅薯條 再加埋黑松露醬 依個配搭係唔會輸咖Mixed salad + drink +$28沙律都好fresh
MISTER TRUFFLE $108
SPICY ROOSTER $88