2021-07-17 32 views
閒日放假行街街,真係好舒服乜都唔使同人迫,餐廳又唔使等位去High tea又有選擇,終於有種享受慢活嘅感覺行到攰,揀咗呢間主打食法式可麗餅Crepe嘅Cafe坐吓,雖然地方唔算好大,但係坐得都好舒服同埋好乾淨見到Menu,可麗餅既選擇花多眼亂,有咸又有甜,仲有好多好多主食同甜品又好吸引,好想叫晒佢,可惜眼闊肚窄。朱古力榛子,榛子味非常之濃郁,適合我哋呢啲喜歡榛子既榛子控,而且上面都有少少果仁,令口感加分。另外賣相美觀,杯口有榛子粒粒去裝飾,適合姊妹們打卡。芝味三文魚crepe,原來係即叫即整,一嚟到已經俾上面既三文魚花吸引住,雖然外表簡潔,但係內涵豐富,有牛油果、煙三文魚、香草、洋蔥、芝士喺入邊,口感層次豐富,主打可麗餅嘅Cafe點都要揀翻件可麗餅黎試吓啦。美式手撕豬肉puff pizza,係酥皮底,感覺有少少似牛角包,食落去多左一份既香脆酥軟,而且手撕豬肉都好野味,帶出成個pizza既精髓。依個份量我鍾意,一碟四件同人開心share,一人兩件又唔太多又岩岩好。香蕉船壓軸出場,估唔到比想像中出色喎。內層有三種口味嘅雪糕,分別係朱古力、士多啤梨、雲呢拿, 雪糕口感有少少似雪芭,係好食既。
閒日放假行街街,真係好舒服
乜都唔使同人迫,餐廳又唔使等位
去High tea又有選擇,終於有種享受慢活嘅感覺

The Naughty

Salmon  Deluxe

BBQ  Pulled  Pork

Banana  Split

香蕉船壓軸出場,估唔到比想像中出色喎。內層有三種口味嘅雪糕,分別係朱古力、士多啤梨、雲呢拿, 雪糕口感有少少似雪芭,係好食既。賣相又用心地砌得好grand,好有夏日嘅感覺,真係啱晒夏天享用。

咁多野食都係依個價錢,無論hightea定dinner都岩食,推介👍🏻
$200 (Tea)
The Naughty
Salmon  Deluxe