2023-08-29 1920 views
🌕Hello我係Moon🌕久違了的好友聚會,中上環區好多特色餐廳小店,😆呢間我間中都會嚟食,因為久唔久又有新菜式,好有驚喜😚夏日炎炎前菜係新鮮肥美生蠔,😌入面有青瓜及西瓜粒真係好清新,最正係加咗油醋汁,整體配合好美味,😗做開胃頭盤就啱哂🤩另一款同樣係酸甜開胃前菜,😆將魷魚用咗兩種煮法,鮮甜新鮮嘅螢光魷魚,😍輕燒過魷魚,兩者各有風味,😌裡面仲有水牛芝士、洋蔥,令味道再清新🤩我就好鍾意呢款甜甜圈,😛外脆內軟仲要勁香!🫣入面係橙味紅蘿蔔醬嚟㗎,最正係面頭經煙燻過嘅鰻魚,配合矜貴黑魚子醬,真係prefect match~😆吞拿魚他他非常新鮮,🥰入面仲有魚蓉及一粒粒魚肉,😉邪惡蛋黃係煙燻過㗎,😝撈埋嚟食個口感勁豐富🤓🌕最後MoonMoon好滿意依間餐廳,下次再食過!🌕
🌕Hello我係Moon🌕

🌕最後MoonMoon好滿意依間餐廳,下次再食過!🌕